#1 websites voor
echt resultaat

🎯 Win vertrouwen

🚀 Meer offerte aanvragen

👑 Meer opdrachten

500+ websites

Offerte aanvragen

Geen verplichting en 100% gratis

Al ruim 500 bedrijven hebben bij ons een website laten maken!

Bekijk wie je voor gingen

Alle voordelen op een rij!

Een website laten maken door Osinga ICT

Effectieve leads vanuit jouw website? Daar zorgen wij voor.

Ontdek wat wij doen

Wij bedenken, ontwikkelen en realiseren, complexe en uitdagende internet oplossingen voor ambitieuze ondernemers die meer uit hun business willen halen.
Hier komen ruim 15 jaar ervaring in front en back-end development écht tot z'n recht!
We hanteren altijd state-of-the-art designs, vernuftige tools en een uitstekende service.

Kennismakingsgesprek Bekijk ons werk

websites

webshops

(cro) conversie optimalisatie

(seo) zoekmachine optimalisatie

managed webhosting

automatisering

Effectieve oplossingen voor jouw onderneming.

Oplossingen

office365

teamleader

managed hosting

Projecten waar we trots op zijn

Ons werk

Maatwerk WooCommerce

het-rendement.nl

Maatwerk WooCommerce

Realsupps.nl

Maatwerk WooCommerce

Moonmarble.nl

Premium pakket Website Boekingssysteem

Barbercity.nl

Maatwerk WooCommerce

Tafelsmaak

Maatwerk WooCommerce

Opticalyouneed.com

Waar we trots op zijn

Onze succesverhalen

Voor onze zorgorganisatie zochten wij een betrokken en flexibele ICT’er, die ons kon ondersteunen op verschillende domeinen. In Jan Osinga vonden wij een betrouwbare partner. Jan is goed bereikbaar, laagdrempelig in contact en denkt strategisch mee. Door de jaren heen is hij met ons mee gegroeid. Kortom; voor kleine, middel en grote organisaties kunnen wij Osinga ICT enorm aanraden. Wij gaan voor een duurzaam partnerschap.

Jan heeft onze bestaande website opnieuw ontwikkelt zodat we ook leads kunnen ontvangen. Meteen vanaf de lancering merkten wij een stijging in het aantal aanvragen. Doordat de website goed is afgestemd op zoekmachines staan we nu bovenaan in Google in onze regio. We gaan in de loop der tijd nog meer landingspagina's toevoegen waarmee het organische zoekverkeer nog groter zal worden. Een duurzame manier van klanten vinden, daar zijn wij wel van. Over de samenwerking met Osinga ICT zijn we dan ook meer dan tevreden!

Vanaf de oprichting van Tafelsmaak.nl is Jan Osinga bij ons betrokken geweest. Hij heeft ons voorzien van een complete webshop die in de loop der jaren flink is uitgebreid qua functionaliteit. Jan stelt zich flexibel op en denkt goed met ons mee. Hij draagt oplossingen aan om tot een nog beter resultaat te komen. Kortom een hele fijne samenwerking al vele jaren.

Werken met Osinga ICT was makkelijk, laagdrempelig en helder. Ze snapten meteen waar de gevoelige of moeilijke punten lagen, wat er van hen verwacht werd en de no-nonsense aanpak van het hele team is bijzonder goed bevallen. Zowel tijdens het bouwen van de website als daarna, nu ze de website in beheer hebben.

De samenwerking met Osinga ICT is zeer goed verlopen. Jan stelt zich flexibel op, denkt goed mee (ook tijdens de ontwerpfase) en draagt oplossingen aan om tot een (nog) beter resultaat te komen. Osinga ICT heeft e.e.a. gerealiseerd binnen de vooraf opgestelde planning en tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Kortom, aan te bevelen.